Etusivu Gyrokopterit Lentoveneet PPC:t Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 


Päivitetty: 29.05.202011.10.19Gerbingin tuotevalikoima uudistui syksyllä 2019

GhostriderKoko Gerbingin vaatemallisto uudistui kaudelle 2019-20. Suurin muutos on että kaikki hanskat voidaan liittää sekä 7 että 12 voltin järjestelmään(!), ja kaikissa hanskamalleissa on nyt painonappi jolla lämpö säädetään. Hanskoissa oleva lämmönsäädin (painonappi) tunnistaa itse onko hanska liitetty 7 vai 12 volttiin.

Kaikissa ns hybridihanskoissa on akkutaskut hanskojen manseteissa, ja näihin sopivat Gerbingin uudet 1,8Ah, 2,6Ah tai 3,5Ah kokoiset 7V akut. Koska uusissa akuissa on nyt sama liitin kuin Gerbingin 12V tuotteissa, uudet akut eivät sovi vanhoihin 7V hanskoihin. Vanhoja akkuja on kuitenkin edelleen saatavissa vanhanmallisiin hanskoihin.

Koska kaikissa hanskamalleissa on sisäänrakennettu lämmönsäädin, on myös Gerbingin kaksi vanhaa erillistä lämmönsäädintä korvattu yhdellä uudella säätimellä. Tässä säätimessä on kaksi lähtöpuolen johtoa kuten vanhassa Dual säätimessä, mutta säätimessä on kuitenkin vain yksi kanava (kuten vanhassa Single säätimessä). Vain toinen johto on kytketty itse lämmönsäätimeen, ja tämä johto kytketään joko lämpötakkiin, lämpöhousuihin tai lämpösukkiin. Säätimen toinen kaapeli voidaan kytkeä takin lämpöhanskojen tuloliittimeen. Tämän jälkeen hanskat voi liittää takin hihoissa oleviin liittimiin ja säätää hanskojen lämpötila hanskoissa olevilla painikkeilla.

Samasta syystä on myös Gerbingin 12V akut uusittu, ja korvattu uusilla 5Ah ja 9 Ah akuilla. Näissä uusissa 12V akuissa ei enää ole sisäänrakennettua lämmönsäädintä, vaan liitettyinä hanskoihin lämpö säädetään hanskoissa olevilla painikkeilla, ja liitettyinä muihin vaatteisiin lämpö säädetään Gerbingin erillisellä lämmönsäätimellä.

Myös muiden vaatteiden ulkonäköä on päivitetty ja joidenkin erikoistuotteiden valmistus on lopetettu. Vanhoja tuotteita myydään kuitenkin uusien rinnalla niin kauan kuin Gerbingin keskusvarastossa riittää tavaraa.

Gerbing on maailman johtava lämpövaatevalmistaja joka on asettanut sähkölämmitteisten vaatteiden uuden standardin, tarjoamalla elinikäisen takuun kehittämälleen Microwire® vastuslangalle, joka on jopa ihmisen hiusta ohuempi. Kauden 2019-20 päivityksen myötä ero muihin valmistajiin kasvaa entisestään.

Lue lisää Gerbing tuotteista tästä!

 

 

 
 
Ajankohtaista

01.05.20
Full Lotus kellukkeiden sisäpussit suoraan varastosta!

14.04.20
UUTUUS! Kingsong KS-S18 huippuyksipyöräinen!


 

Haku:

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2020 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite