Etusivu Gyrokopterit PPC:t Sähköfoililaudat Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 


Päivitetty: 06.06.202302.06.22UUTUUS! Sähkökäyttöiset Fliteboard foililaudat nyt Suomessa!

FliteboardNyt voit sinäkin harrastaa todellista "matalalentoa" veden yllä! Hiljaisella ja ympäristöystävällisellä Fliteboard sähköfoililaudalla voit cruisailla rauhallisesti maisemia nauttien, tai harrastaa tosi vauhdikasta ajoa nopeine käännöksineen, oman mieltymyksesi ja tasosi mukaan. Siipivaihtoehtoja löytyy runsaasti, joten vaihtamalla siipeä, muutat hetkessä lautasi luonnetta!

Fliteboard on tunnettu ympäri maailmaa sähköfoililautojen ykkösmerkkinä. Flite on yhtiön v. 2016 perustamisesta saakka panostanut erittäin paljon sekä laatuun että designiin, ja yhtiön foilituotteet ovatkin voittaneet useita design palkintoja. Laadusta kertoo myös sekin että esim. akkukotelot valmistetaan titaanista! Tämä tekee niistä erityisen kestäviä ja varmoja, ja samalla mahdollisimman kevyitä. Vetolaitteet valmistetaan anodisoidusta lentokonealumiinista, ja laudat sekä siivet hiilikomposiitista.

Tämän lisäksi kaikki komponentit toimitetaan erittäin tyylikkäissä kantolaukuissa, joten lauta, vetolaite, akku, siivet ym osat pysyvät aina hyvin suojattuina kun lauta pakataan esim. autoon tai veneeseen matkaa varten.

Vetolaitteen päässä olevassa Fliteboxissa sijaitsee laitteen aivot, pieni tietokone jonka ohjelmisto tarvittaessa päivitetään Fliteboard puhelinsovelluksella. Sovelluksesta löydät myös kaikki foilaussessioosi liittyvät lokitiedot ym.

Liity sinäkin nyt maailmanlaajuiseen Fliteboard omistajien joukkoon! Lue lisää tästä!

 

 

 

 
 
Ajankohtaista

20.4.23
Full Lotus kellukkeiden sisäpussit suoraan varastosta!

12.04.23
Kevään Fliteboard huipputarjous!

9.4.23
HUOM! Tiedote moottoripyöräilijöille! Ja muillekin…

03.03.23
Dry Volt kosteussuoja kaikkeen elektroniikkaan ja mekaniikkaan!

31.01.23
Uudet Fliteboard Series 3 mallit ovat saapuneet!


 

Haku:

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2023 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite