Etusivu Gyrokopterit PPC:t Sähköfoililaudat Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 


Päivitetty: 03.06.202417.02.24Uudet kustannustehokkaat Fliteboard AIR ja AIR PRO laudat ovat saapuneet!

AIR sarjaFliteboard on jälleen asettanut uuden standardin sähköfoilaukselle tarjoamalla alan harrastajille uusia erittäin kustannustehokkaita ja huippusuorituskykyisiä lautoja. Uudet Fliteboard AIR ja AIR PRO sähköfoililaudat ovat suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä niin kokeneille surffaajille kuin aloittelijoillekin.

Fliteboard AIR tarjoaa kevyen rakenteen ja helpon käsittelyn, mikä tekee siitä täydellisen valinnan ensikertalaisille. AIR PRO puolestaan vie sähköfoilailun uudelle tasolle edistyksellisellä suorituskyvyllään ja vakaalla hallittavuudellaan.

Fliteboard AIR sarja tarjoaa huippulaadukkaan sähköfoililautailun edut kohtuulliseen hintaan! Sen kevyt ja kompakti rakenne tekee siitä helpon kuljettaa ja säilyttää, ja sen suorituskyky ja vakaus tekevät siitä ihanteellisen sähköfoililaudan kaikille foilaajille riippumatta aikaisemmasta foilauskokemuksesta.

Fliteboard AIR PRO vie sähköfoililautailun seuraavalle tasolle. Suunniteltu erityisesti vaativille harrastajille, tämä lauta tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja kestävyyden. Sen kehittynyt teknologia ja aerodynaaminen muotoilu takaavat saumattoman ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa. Ja kaikki tämä edulliseen hintaan!

Olipa kyseessä sitten rento kruisailu tai vauhdikkaat temput, Fliteboard AIR ja AIR PRO tarjoavat unohtumattoman vesillä liikkumisen elämyksen. Tartu tilaisuuteen ja liity mukaan Fliteboard sähköfoililautailun jännittävään maailmaan!

Lue lisää uudesta AIR sarjasta tästä!

 

 

 

 
 
Ajankohtaista

9.4.24
Full Lotus kellukkeiden sisäpussit suoraan varastosta!

22.03.24
Fliteboard uutuudet 2024!

19.3.24
HUOM! Tiedote moottoripyöräilijöille! Ja muillekin…

11.03.24
Nyt on sopiva aika tilata Fliteboard sähköfoililauta ensi kesää varten!

17.02.24
Uudet kustannustehokkaat Fliteboard AIR ja AIR PRO laudat ovat saapuneet!

06.01.24
Kevytilmailu.com Youtube Kanava


 

Haku:

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2024 8.2.18 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite