Etusivu Gyrokopterit Lentoveneet PPC:t Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 
Ajankohtaista
Henkilökuljettimet
Fakta
Mallit
Kuvat
Videot
Muuta
Hinnat
Tilauslomake
Genny sähköpyörätuoli
Fakta
Mallit
Kuvat
Videot
Muuta
Hinnat
Tilauslomake

Haku:

Fakta - Genny

Genny sähköpyörätuoli/invamopo ei ole Segwayn oma tuote, vaan Segway PT malleihin perustuva italialais-/sveitsiläis-yhtiön Genny Mobility SA:n valmistama huippulaadukas designsähköpyörätuoli joka toimii myös yhtä hyvin huippulaadukkaana invamopona!

 

Gennyn kehitti Paolo Badano, joka loukkaantui onnettomuudessa vuonna 1995, ja on siitä asti joutunut istumaan pyörätuolissa. Badano kyllästyi tavallisten pyörätuolien kömpelyyteen, ja kun hän näki Segway PT:n hän oivalsi heti että siitä voisi kehittää myös oivan pyörätuolin!

 

                                   i2 ====>    Genny 2.0 Urban 
                                        Segway i2                                 Genny sähköpyörätuoli

 

Genny on mullistava uutuus pyörätuolimarkkinoilla, sillä tätä kaksipyöräistä sähköpyörätuolia/invamopoa on erittäin helppo ohjata, ja pienen koonsa ja nollakääntösäteensä ansiosta sitä on huomattavasti ketterämpi käsitellä kuin tavallista (sähkö)pyörätuolia tai invamopoa. Samalla se on myös erittäin tyylikäs designtuote!

Ergonomia on erityisen hyvä, modulaarisen Tarta® järjestelmän ansiosta. Tarta® järjestelmä on eräänlainen kehon mukaan mukautuva selkänoja, joka antaa erittäin hyvän ja rentouttavan tuen selälle, ja se kootaan erilaisista komponenteista jokaiselle pyörätuolin/invamopon ostajalle erikseen.

 

                                                                    Modulaarinen Tarta järjestelmä
                                                         Modulaarinen Tarta® järjestelmä

 

Gennyn turvalliseen pysäköimiseen ja siihen liittyvään elektroniseen turvallisuuteen on paljon panostettu. Kun halutaan pysäköidä Genny pidemmäksi aikaa, niin yksinkertaisesti nappia painamalla ohjataan useita elektronisia ja mekaanisia toimintoja, jotka vuorostaan aktivoivat Gennyn kaksi tukijalkaa jotka laskeutuvat alas alustaa vasten. Alustan ei tarvitse olla tasainen - tukijalkojen pituus säätyy automaattisesti maaston mukaan.

 

                                                   Etummainen tukijalka
                                                                Etummainen tukijalka

 

Käsikahvat toimivat tukijalkojen aktivoitumisen mekaanisena turvalaitteena. Työntämällä toinen käsikahva ala-asentoon, tukijalat laskeutuvat välittömästi alas. Turvallisuussyistä tukijalat laskeutuvat myös automaattisesti alas ja laite sammuttaa itsensä mikäli jostain syystä jokin ohjausjärjestelmän sähköisistä osista vaurioituisi.

 

Lisätietoja Gennystä löydät valmistajan Genny Mobility-sivuilta. Ota myös yhteyttä tarkempaa tietoa varten!

 

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2018 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite