Etusivu Gyrokopterit PPC:t Sähköfoililaudat Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 
Ajankohtaista
Fakta
Mallit
Lisävarusteet
Kuvat - MTO Sport/Nautic
Kuvat - MTO Sport 2017
Kuvat - Calidus
Kuvat - Cavalon
Videot
Artikkelit
Muuta
Hinnat
Tilauslomake

Haku:

Lisävarusteet

Saatavana on erittäin laaja valikoima AutoGyron omia lisävarusteita, sekä lisäksi muita lisävarusteita jotka löytyvät kohdasta "Muut tuotteet". Oheisena ainoastaan muutama esimerkki:


Cover

Muotoon ommeltu pressu

Tämä muotoon ommeltu pressu suojaa konettasi jos joudut jättämään sen ulos esim. matkoilla. Taitettuna se vie erittäin vähän tilaa, ja on helppo ottaa mukaan matkoille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bages

MTO Sport - Muotoon ommellut matkalaukut

Laukut toimitetaan pareittain ja sopivat takapenkin eteen molemmin puolin ohjaustankoa. Eivät ole tiellä matkustajan jaloille! Erittäin kätevät laukut joihin mahtuu paljon tavaraa esim. matkaa varten.

 

 

 

 

 

Calidus tavaratilaCalidus - Ylimääräiset tavaratilat

Calidukseen voidaan kiinnittää ylimääräiset tavaratilat rungon ulkopuolelle, joko toiselle tai molemmille sivuille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Floats

Full Lotus kellukepaketti

Muuta pyöräkoneesi täysveriseksi vesitasoksi! Full Lotus kellukkeilla voit startata ja laskeutua missä haluat, kunhan alla löytyy vettä - ja sitähän Suomessa riittää!

 

 

 

 

 

 

MittaritauluMittaritauluvaihtoehdot

Lisävarusteena on saatavissa erimalliset mittaritaulut riippuen GPS plotterin mallista tai mahdollisesta lasinäytöstä.

 

 

 

 

 

 

Variable-pitchSäätöpotkuri IVO DL3-68’’

Vakiopotkurin tilalle on saatavissa myös 3-lapainen säätöpotkuri jossa pitchi voidaan muuttaa välillä 18-28 astetta, jolloin saadaan korkeampi staattinen paine ja taloudellisuus matkanopeudella paranee. Ei kuitenkaan suositella aloittelijoille!

 

 

 

 

 

 

Roottorivaihtoehdot

Vakiomallisen 8.4m roottorin tilalle löytyy myös 8.0m ja 8.8m roottorit. Lyhyemmällä roottorilla koneen ohjaminen herkistyy ja nopeus nousee hieman. Ei suositella aloittelijoille. Pidemmällä roottorilla taas miniminopeus laskee, samalla kun nostovoima lisääntyy. 8.8m roottori on tarkoitettu yli 450 kg painaville gyrokoptereille, eikä sitä suositella esim. MTO Sportiin yksinlennossa, paitsi kellukkeilla varustettuihin koneisiin, johon pitkä roottori sopii hyvin.

 

 

Gerbing

Lämpövaatteet

Lentäminen avo-ohjaamolla varustetussa koneessa ei ole mikään ongelma myöhään syksyllä tai edes talvella, kunhan vaatetus on asiallinen. Gerbing 12V lämpövaatteisiin pukeutuneena et koskaan palele! Mallistosta löytyy sähkölämmitteiset takit, housut, käsineet ja irtopohjalliset. Vaatteet liitetään koneen 12V järjestelmään, ja lämmön säädät itse termostaatin avulla. Lisätietoja löydät kohdasta "Lämpövaatteet".

 

 

 

 

 

 

 

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2024 8.2.18 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite