Etusivu Gyrokopterit Lentoveneet PPC:t Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 
Ajankohtaista
Fakta
7V lämpövaatteet
Lämpötakit, lämpöliivit
Lämpöhanskat, lämpösukat
Muut lämpötuotteet
Tarvikkeet
12V lämpövaatteet
Lämpötakit, -housut, -liivit
Lämpöhanskat, lämpösukat
Tarvikkeet
Muuta
Videot
Testit
Käyttöohjeet
Kokotaulukko
Hinnat
Tilauslomake

Haku:

Fakta - Lämpövaatteet

GerbingGerbing sähkölämmitteisiin vaatteisiin pukeutuneena et koskaan palele! Gerbing on ehdoton ykkönen lämpövaatemarkkinoilla ja on toimittanut lämpövaatteitaan ympäri maailmaa jo yli 30 vuoden ajan, ja on erittäin hyvin tunnettu esim. motoristien ja kelkkailijoiden keskuudessa.

 

                         Logo


Mallistoon kuuluu sekä 12V:lla että 7V:lla toimivat lämpövaatteet, ja näistä kahdesta tuoteryhmästä löytyy sopivia lämpövaatteita joka lähtöön, olipa harrastuksesi sitten lentäminen, moottoripyöräily, moottorikelkkailu, veneily, metsästys, kalastus, ratsastus, laskettelu, golf tai muuten vaan ulkona luonnossa viihtyminen. Myös ulkona tai kylmiöissä työskentelevät henkilöt käyttävät Gerbing lämpövaatteita.

Toinen suuri käyttäjäryhmä on henkilöt jotka kärsivät huonosta verenkierrosta tai muista lääketieteellisistä vaivoista kuten esim. niveltulehduksesta tai Raynaudin syndroomasta. Näihin vaivoihin saa helpotusta lämpövaatteista.

LäpökuvaJos harrastat moottoriurheilua kytket 12V vaatteesi suoraan koneesi 12V akkuun. Jos taas liikut luonnossa ilman ajoneuvoa voit käyttää Gerbingin 7V tuotteita, joissa kaikissa on pieni akkutasku 7V akulle. Myös 12V vaatteiden kanssa voi käyttää järjestelmään kuuluvia pieniä 12V akkuja jotka sijoitetaan esim. takin taskuun tai mukana tulevaan vyölaukkuun. Älykkään mikroprosessoriohjatun lämmönsäätimen avulla ohjaat vaatteesi lämpötilaa, ulkolämpötilan ja oman mielesi mukaan. Riippuen mallista, lämmönsäädin on joko erillinen osa, tai sisäänrakennettu vaatteisiin tai akkuun.

Gerbing järjestelmään kuuluu erilaiset takit, liivit, housut, hanskat, sukat ym, ja kaikkia osia voidaan käyttää joko yksin tai kytkeä yhteen, yhtenäiseksi kokonaisuudeksi (12V sarjan vaatteet). Jokaisessa 12V vaatekappaleessa on sähköliitin joka liitetään joko toiseen vaatteeseen tai suoraan 12V järjestelmään. Tällä tavalla voit helposti säätää lämmön juuri niihin kehonosiin, joihin lisälämpöä tarvitset.

Kevyemmät 7 voltilla toimivat lämpövaatteet sopivat parhaiten niille joilla ei ole tarvetta liittää vaatteensa ajoneuvon 12V järjestelmään (mutta sekin on mahdollista, käyttämällä 7V Junior säädintä!).

Ota yhteyttä tarkempaa tietoa varten! Lisätietoja tuotevalikoimasta saat myös suoraan valmistajan EU kotisivuilta.

HUOM! PDF-tiedostojen avaamiseen tarvitset esim. Adobe Reader-ohjelman, joka on saatavissa ilmaiseksi tästä!

 

 

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2019 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite