Etusivu Gyrokopterit PPC:t Sähköfoililaudat Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 
Ajankohtaista
Fakta
12V kytkentäkaavio
Lämpötakit, -liivit, -housut
Lämpöhanskat
Lämpösukat
Muut lämpötuotteet
Akkukitit
Tarvikkeet
Videot
Testit
Käyttöohjeet ym
Kokotaulukko
Hinnat
Palautukset/Vaihdot
Tilauslomake

Haku:

Akkukitit

7V akkukittiBK2AHKIT, 7V/2,6Ah akkukitti

Kaksi akkua ja kaksoislaturi. Uudet Gerbing ns "Soft Case" akut ovat tehokkaat pehmeäkuoriset ladattavat akut. Kaksoislaturi lataa akut noin 6 tunnissa ja akut voidaan ladata satoja kertoja.

Nämä 7V akut sopivat kaikkiin Gerbing lämpöhanskoihin joissa on akkutasku (alkaen vm 2019).

7V akkujen laturi myydään myös erikseen!

Akkujen hoito- ja käyttöohjeet ym!

 

 

Xtreme akkukitti2AH-12VKIT, 12V/2,6Ah Xtreme akkukitti

Kaksi Xtreme akkua ja Xtreme kaksoislaturi. Uudet Gerbing ns "Soft Case" akut ovat tehokkaat pehmeäkuoriset ladattavat akut. Kaksoislaturi lataa akut noin 6 tunnissa ja akut voidaan ladata satoja kertoja.

Nämä 12V akut sopivat kaikkiin Gerbing Xtreme lämpöhanskoihin, jolloin akkujen antama jännite on 9,5V.

Voidaan käyttää myös muiden Gerbing hanskojen kanssa, mutta silloin jännite on 8,5V. Toisin sanoin, myös "tavalliset" hanskat lämpiävät hieman enemmän näillä akuilla verrattuna 7,4V vakioakkuihin, mutta Xtreme akut ovat ensisijaisesti tarkoitettu Xtreme hanskojen kanssa käytettäväksi.

12V Xtreme akkujen laturi myydään myös erikseen!

Akkujen hoito- ja käyttöohjeet ym!

 

 

12V/7AhBK5AHKIT, 12V/5Ah akkukitti

5Ah akku ja laturi. Akun mukana tulee langaton kaukosäädin sekä neopreenivyö, jossa akkua voidaan kantaa käytön aikana. Laturi lataa akun noin 5 tunnissa ja akut voidaan ladata satoja kertoja.

5Ah akku sopii Gerbing hanskojen ja sukkien lisäksi myös välihousujen tai välitakin akuksi.

Kun käytät 12V akkuja yhdessä välitakin, välihousujen tai sukkien kanssa, säädät lämpötilaa akun sisäänrakennetulla lämmönsäätimellä. Mutta kun käytät näitä akkuja hanskojen kanssa, säädät lämpötilaa hanskojen ranteessa olevalla painikkeella, ja silloin akku on laitettava "hanskatilaan" painamalla akun ON näppäintä 4 sekuntia sen jälkeen kun akku on kytketty hanskoihin. (Huomaa että tätä akkua ei voi käyttää vanhanmallisten 7V hanskojen kanssa, jotka toimivat siis vain 7 voltilla!).

12V akkujen laturi myydään myös erikseen!

Akkujen hoito- ja käyttöohjeet ym!

 

 

12V/9Ah

BK9AHKIT, 12V/9Ah akkukitti

9Ah akku ja laturi. Akun mukana tulee langaton kaukosäädin sekä neopreenivyö, jossa akkua voidaan kantaa käytön aikana. Laturi lataa akun noin 5 tunnissa ja akut voidaan ladata satoja kertoja. Tehokas 9 Ah akku painaa 600 grammaa.

Isompi 9Ah akku sopii parhaiten Gerbing välitakin tai välihousujen kanssa käytettäväksi (mutta toki myös hanskojen ja sukkien kanssa).

Kun käytät 12V akkuja yhdessä välitakin, välihousujen tai sukkien kanssa, säädät lämpötilaa akun sisäänrakennetulla lämmönsäätimellä. Mutta kun käytät näitä akkuja hanskojen kanssa, säädät lämpötilaa hanskojen ranteessa olevalla painikkeella, ja silloin akku on laitettava "hanskatilaan" painamalla ON näppäintä 4 sekuntia sen jälkeen kun akku on kytketty hanskoihin. (Huomaa että tätä akkua ei voi käyttää vanhanmallisten 7V hanskojen kanssa, jotka toimivat siis vain 7 voltilla!).

12V akkujen laturi myydään myös erikseen!

Akkujen hoito- ja käyttöohjeet ym!

 

 

 

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2024 8.2.18 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite