Etusivu Gyrokopterit PPC:t Sähköfoililaudat Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 
Ajankohtaista
Fakta
12V kytkentäkaavio
Lämpötakit, -liivit, -housut
Lämpöhanskat
Lämpösukat
Muut lämpötuotteet
Akkukitit
Tarvikkeet
Videot
Testit
Käyttöohjeet ym
Kokotaulukko
Hinnat
Palautukset/Vaihdot
Tilauslomake

Haku:

Tarvikkeet

LämmönsäädinPDTC, Single lämmönsäädin, 12V

Gerbingin uudella digitaalisella kannettavalla lämmönsäätimellä sinulla on mahdollisuus säätää lämpötilaa välitakissa, välihousuissa tai lämpösukissa. Säädin voidaan helposti kytkeä suoraan akkukaapelin ja takin, housujen tai lämpösukkien tuloliittimen väliin. Kiinnitä ohjain sopivaan paikkaan tarranauhalla tai aseta se lämpötakin taskuun.

Säätimen toinen kaapeli voidaan kytkeä takin lämpöhanskojen tuloliittimeen. Tämän jälkeen voit liittää hanskat takin hihoissa oleviin liittimiin ja säätää hanskojen lämpötilan hanskoissa olevilla painikkeilla.

Kannettavassa digitaalisessa lämmönsäätimessä on viisi lämpöasetusta, ja säädin muistaa viimeisen asetuksen. Viimeisin lämpöasetus tulee automaattisesti käyttöön kun kytket sen uudelleen akkukaapeliin. Aktivoidaksesi tämän muistitoiminnon sinun on irrotettava säädin käytön jälkeen, sen sijaan että sammuttaisit sen.

 

 

Special Dual ControllerTCDDP+, Dual lämmönsäädin, 12V

Tässä lämmönsäätimessä on kaksi säädettävää lähtöä, sekä suora syöttö hanskoille. Tätä säädintä voit käyttää jos haluat säätää sukkien/housujen lämmön erikseen takista, eli tässä tapauksessa lämmönsäätimen toinen kanava kytketään takkiin, ja toinen suoraan housuihin (siis ei takin kautta). Kolmas johto, eli suora syöttö kytketään takin hanskojen tuloliittimeen, ja hanskojen lämpö säädetään hanskoissa olevilla painonapeilla, samalla tavalla kuin PDTC lämmönsäädintä käytettäessä.

 

 

 

KaukosäädinR-PDTC, Kannettavan digitaalisen lämmönsäätimen kaukosäädin, 12V

PDTC lämmönsäätimien langatton kaukosäädin. Kaukosäädintä käyttämällä voit piilottaa kaikki johdot sekä lämmönsäätimen, ja asennuksesta tulee siisti. Muista parittaa kaukosäädin kannettavan digitaalisen lämmönsäätimesi kanssa, ennen kuin otat kaukosäätimen käyttöön.

 

 

 

 

 

 

 

 

KaukosäädinR-TCDDP+, Kannettavan digitaalisen lämmönsäätimen kaukosäädin, 12V

TCDDP+ lämmönsäätimen langatton kaukosäädin. Kaukosäädintä käyttämällä voit piilottaa kaikki johdot sekä lämmönsäätimen, ja asennuksesta tulee siisti. Muista parittaa kaukosäädin kannettavan digitaalisen lämmönsäätimesi kanssa, ennen kuin otat kaukosäätimen käyttöön.

 

 

 

 


SplitterHaaroitusjohto (Splitter), 12V

Splitteri mahdollistaa kahden tuotteen liittämisen akkukaapeliin tai lämmönsäätimeen, ja se sopii kaikkiin Gerbing tuotteisiin.

Tarvitset haaroitusjohdon myös jos liität esim. lämpöhanskat lämpötakkiin ilman lämmönsäädintä. Hanskat voidaan kytkeä lämpötakin hihoissa oleviin liittimiin, mutta koska lämpötakissa on kaksi erillistä virtapiiriä (toinen lämpötakkia ja toinen lämpöhanskoja varten), nämä kaksi virtapiiriä on kytkettävä yhteen haaroitusjohdolla.

 

 

BMW/HellaBMW/Hella liitin, 12V

Voit liittää Gerbing vaatteesi ajoneuvon akkuun myös ajoneuvon 12V ulosoton kautta. Edellyttäen että ajoneuvossa on 12V pistorasia, Gerbingin BMW/Hella/tupakansytytinpistoke voidaan kytkeä kaikkiin moottoriajoneuvoihin.

HUOM! Jos omistat moottoripyörän jossa on CAN-väyläjärjestelmä ja haluat käyttää 12V BMW/Hella liitintä, voit ainoastaan liittää siihen Gerbingin lämpövaatteita joissa virrankulutus on enintään 5 ampeeria!

 

 

 

 

Pitkä Y-johtoY-johto, pitkä, 12V

Tarvitaan esim. silloin kun sukkien kanssa ei käytetä housuja, tai hanskojen kanssa ei käytetä takkia. Y-johtoa tarvitaan myös silloin kun sukkia tai hanskoja käytetään Gerbingin 12V akkujen kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kierrejatkojohto

Kierrejatkojohto, 12V

Gerbingin kierrejatkojohto on erityisesti suunniteltu antamaaan lisää kaapelipituutta akkukaapelin ja Gerbing lämpövaatteiden välillä. Liittääksesi Gerbingin lämpövaatteet ajoneuvoon, tarvitset aina akkukaapelin tai 12V lisävarusteliittimen (BMW/Hella liitin). Kierrejatkojohto voidaan kytkeä molempiin näihin.

Liitä kulmaliitin (koaksiaalinen naarasliitin) akkukaapeliin ja suora liitin (koaksiaalinen urosliitin) joko suoraan Gerbing lämpötuotteeseen tai lämmönsäätimeen. Gerbing kierrejatkojohdon pituus on noin 50 cm ja venytettynä noin 100 cm.

 

 

Jatkojohto 50 cmJatkojohto 50 cm, 12V

Gerbingin suora jatkojohto on erityisesti suunniteltu antamaaan lisää kaapelipituutta akkukaapelin ja Gerbing lämpövaatteiden välillä. Liittääksesi Gerbingin lämpövaatteet ajoneuvoon, tarvitset aina akkukaapelin tai 12V lisävarusteliittimen (BMW/Hella liitin). Jatkojohto voidaan kytkeä molempiin näihin.

Liitä kulmaliitin (koaksiaalinen naarasliitin) akkukaapeliin ja suora liitin (koaksiaalinen urosliitin) joko suoraan Gerbing lämpötuotteeseen tai lämmönsäätimeen. Gerbing jatkojohdon pituus on noin 50 cm.

 

 

 


Panel Mount PortPanel Mount Port, 12V

Siisti tapa kiinnittää akusta tuleva akkukaapeli ajoneuvoon. Gerbing on erityisesti suunnitellut tämän liitäntäportin sitä varten, että akkukaapelin ei tarvitse olla näkyvissä, vaan se voidaan sijoittaa siististi moottoripyörän paneelien taakse.

Varmista että peität liitäntäportin mukana toimitetulla hatulla, kun et käytä lämpövaatteita. Näin pistokkeeseen ei muodostu korroosiota, joka voi vahingoittaa moottoripyörääsi.

 

 

 

 

 

LiitäntäjohtosarjaLiitäntäjohtosarja, 12V

Ajoneuvon akkuun liitettävä johto sekä sulakesarja. Gerbingin akkukaapeli on suunniteltu erityisesti sitä varten kun liität vaatteet suoraan ajoneuvon akkuun. Akkukaapeli sisältyy aina vaatteen hintaan, moottoripyörätuotteita ostettaessa, ja kaapelissa on hattu, jolla peität liittimen, kosteuden ja korroosion välttämiseksi.

Kytke akkukaapeli ajoneuvon akun negatiiviseen (-) ja positiiviseen (+) napaan, ja kytke sen jälkeen Gerbing tuotteet akkukaapelin liittimeen. Gerbing akkukaapeli on 80 senttimetriä pitkä, ja tarvittaessa voit käyttää venyvää kierrejatkokaapelia.

Akkukaapelissa on myös sisäänrakennettu sulakepidike, ja myös tällä on kansi joka suojaa sulaketta likaa ja kosteutta vastaan. Voit kytkeä kaikki Gerbingin tuotteet akkukaapeliin, mutta koska eri tuotteilla on erilainen virrankulutus, johtosarjan kanssa tulee 6 erilaista sulaketta, jotta voit käyttää oikeankokoista sulaketta jokaiselle tuotteelle.

 

 

 

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2024 8.2.18 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite