Etusivu Gyrokopterit PPC:t Sähköfoililaudat Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 
Ajankohtaista
Fakta
Mallit
Siivet, Cruiser sarja
Siivet, Speed sarja
Siivet, Flow sarja
Siivet, Flow S sarja
Siivet, Cruiser Jet sarja
Stabilisaattorit
Muut siivet ja stabilisaattorit
eFoil vetolaitteet
Propulsiolaitteet
Akut ja laturit
Tarvikkeet ja varaosat
Kuvat
Videot
Artikkelit ym
Käyttöohjeet
Hinnat
Tilauslomake

Haku:

Fakta

Flite/Fliteboard on maailmassa erittäin hyvin tunnettu korkealuokkainen brändi. Australialainen Fliteboard Pty Ltd on yhtiön v. 2016 perustamisesta saakka panostanut hyvin vahvasti sekä laatuun että designiin, ja lopputuloksena heidän valmistamat Fliteboard sähkökäyttöiset foililaudat (englanniksi eFoils, foilboards tai hydrofoils) sekä Flite eFoil vetolaitteet, siivet ja muut tarvikkeet ovat laadultaan maailman parhaat! Yhtiö on myös saanut designista useita palkintoja.

                                              Fliteboard

Sähkökäyttöisellä foililaudalla ikään kuin lennät veden yläpuolella. Tunne on aivan fantastinen kun melkein äänettömästi lennät tyynen vedenpinnan yläpuolella! Tasapainolla ohjaat laudan liikkeitä, ja pienellä kädessä pidettävällä langattomalla Flite kauko-ohjaimella säädät laudan nopeutta, ja kauko-ohjaimen näytöstä näet kaiken tarvittavan infon.

                                                                      Kauko-ohjain

Fliteboard foililautoja voidaan käyttää kelissä kuin kelissä, eli nauttia tyynessä säässä, tai ajaa urheilullisesti myrskysäässä, ja harrastaa hyppäämistä aalloilla. Erilaisia lautoja, siipiä ja stabilisaattoreita löytyy jokaisen makuun, riippumatta siitä oletko aloittelija tai kokenut foilaaja.

                                               Hyppy

Liity sinäkin nyt maailmanlaajuiseen Fliteboard omistajien joukkoon! Fliten puhelinsovelluksen kautta saat kaiken tarvittavan infon sekä laudastasi että omista foilaussessioistasi. Lisäksi saat sovelluksen kautta myös kaikki Fliteboardisi ohjelmapäivitykset. Lisätietoja Fliteboardista saat myös suoraan valmistajan kotisivuilta.

 

 

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2024 8.2.18 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite